نحوۀ اجرای عایق پاششی

نحوۀ اجرای عایق پاششی

نحوۀ اجرای عایق پاششی

فوم پاششی پلی یورتان چگونه اجرا می شود؟

یکی از نقاط قوت فوم پاششی پلی یورتان دقیقاً مربوط به نحوۀ اجرای آن است؛ دو مایع ایزوسیانات و پلی یول در کپسول های قابل حمل آماده می شوند و در تفنگ دستگاه، تحت فشار و حرارت ادغام شده و این مایع ترکیبی پس از پاشش در محل مورد نظر، ظرف مدت 3 تا 5 ثانیه افزایش حجم پیدا می کند و به صورت فوم فشرده، منسجم و یکپارچه و با ضخامت دلخواه (وابسته به میزان ماده پلی یورتان پاشیده شده) در می آید. در نتیجه تمام سطح، نقاط غیر قابل دسترس، درزها و شکاف های آن با فوم پر می شود و این کار به سرعت و آسانی انجام می گیرد. اگر اضافاتی از فوم خارج از محدودۀ مشخص شده برای عایق کاری، باقی مانده باشد، پس از خشک شدن، به راحتی بریده می شود و سطحی کاملاً یکدست ایجاد می گردد.

 

 

نحوه اجرای عایق پاششی

 

 

6 نکتۀ مهم در اجرای عایق پاششی 

  •  نکتۀ اول: با توجه به اینکه اجرای فوم پاششی در فاصلۀ حدود 1 تا 1.5 متر از سطح مورد نظر انجام می‌گیرد، در هنگام پاشیدن ممکن است عایق افشانه به بقیۀ تجهیزاتی که در مسیر پاشش قرار دارند، برخورد کند و سطح آنها را پوشش دهد و به دلیل خاصیت چسبندگی فوق العادۀ مواد پاششی، امکان جدا کردن عایق از تجهیزات امکان پذیر نیست. بنابراین یکی از نکات مهمی‌ که در هنگام اجرای عایق افشانه فوم باید رعایت کنیم؛ توجه به زمان اجرای عایق پاششی می‌باشد. در پروژه‌های ساختمان سازی بهتر است لوله کشی های فاضلاب، نصب سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی و سیم کشی برق که معمولاً در زیر سقف انجام می‌شوند، بعد از اجرای عایق پاششی انجام گیرد تا در مسیر پاشش عایق افشانه فوم قرار نگیرند و بتوان به راحتی سطحی‌ یکنواخت ایجاد کرد.

  • نکته دوم:‌ یکی از مشکلاتی که در ساختمان‌های امروزی وجود دارد، ورود صدا به داخل خانه است که آرامش را از شما سلب می‌کند و گاهی اوقات غیر قابل تحمل می‌شود و نمی‌توانید به راحتی استراحت کنید. به همین دلیل اگر از فوم پاششی عایق صوتی در هنگام ساخت خانه و آپارتمان استفاده کنیم دیگر با این مشکل مواجه نخواهیم شد. اما نکتۀ مهم، زمان اجرای عایق صوتی است؛ این عایق پاششی بهتر است قبل از عملیات نازک کاری انجام شود چرا که بعد از این مرحله دیگر امکان استفاده از این عایق امکان پذیر نخواهد بود.

  • نکته سوم: استفاده از فوم پاششی معمولاً برای پروژه‌های بزرگ توصیه می‌شود. دستگاه‌هایی که برای اجرای اسپری پاششی پلی یورتان مورد استفاده قرار می‌گیرند از هزینه‌های نگهداری بالایی برخوردارند و بهتر است به صورت برنامه ریزی شده و در زمان مناسب برای عایق کاری اقدام کنیم تا هزینه‌های نگهداری به سایر هزینه‌ها تحمیل نشود.

  • نکته چهارم: برا‌ی مصرف بهینۀ مواد عایق بهتر است زمان اجرای عایق با سایر مراحل پروژه تداخل نداشته باشد تا باعث هدر رفتن مواد نشود.

  • نکته‌ پنجم: چون در حین اجرای عایق فوم پاششی، گازی سمی‌ تولید می‌شود که استشمام این گاز ممکن است سلامت ما را به خظر بیندازد، باید در هنگام اجرا، تجهیزات ایمنی لازم را به کار برد و افراد متخصص و متبحر کار پاشش و عایق بندی را انجام دهند.        

  • نکته‌ ششم: اجرای فوم پاششی باید توسط افراد متخصص انجام گیرد. زیرا انجام اصولی و مطابق با استانداردهای دقیق، آشنایی با مواد اولیه، تنظیم مناسب دستگاه و قواعد پاشش همگی تأثیری مستقیم بر کیفیت فوم پاششی ایجاد شده می گذارند. چنانچه در هر کدام از موارد فوق، کاستی وجود داشته باشد، ساختار سلولی فوم ضعیف خواهد شد و مشکلاتی از قبیل عدم چسبندگی مناسب، ترک خوردگی، سوخته شدن فوم، ایجاد درز و شکاف، جمع شدگی و... پدید خواهد آمد.

 شرکت نبوغ بهینه گستر با به کارگیری بهترین مواد اولیه پلی یورتان همراه با دقیق ترین و اصولی ترین شیوۀ اجرای فوم پاششی که توسط متخصصین این شرکت انجام می گیرد، سال هاست که در زمینۀ تولید و اجرای فوم پاششی حضوری حرفه ای دارد. شما می توانید جهت مشاروه رایگان و خرید انواع عایق پلی یورتان از جمله فوم پاششی پلی یورتان با کارشناسان این شرکت تماس حاصل فرمایید و بهترین و باصرفه ترین راهکارها را دریافت کنید.

تلفن همراه: 09127761470 - 09120043544 - 09120048544

ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی


مطالب مرتبط


نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش دوم)
  • 1401/2/31
  • نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش دوم)

    اجرای فوم پاششی به دانش و تخصص نیاز دارد. در صورت عدم آشنایی با شرایط و نکات اجرای این فوم، مشکلات زیادی مثل عدم چسبندگی، ترک خوردگی، سوختگی، کاهش دانسیته و از دست دادن خواص هوابندی و عایق بندی برای فوم پیش می آید.

    فوم پاششی، بهترین عایق برای سالن های پرورش قارچ
  • 1401/2/27
  • فوم پاششی، بهترین عایق برای سالن های پرورش قارچ

    در سالن های پرورش قارچ دو عامل دما و رطوبت مهم تر از سایر عوامل هستند و فوم پاششی پلی یورتان بهترین عایقی است که ضمن مقاومت در برابر رطوبت سالن، می تواند دمای ثابت و مناسب سالن را برای کشت و رشد قارچ در فصل های مختلف حفظ کند.

    نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش اول)
  • 1401/2/24
  • نکات مهم در اجرای فوم پاششی (بخش اول)

    اجرای فوم پاششی یا فوم اسپری پلی یورتان نیاز به دانش و تخصص نسبت به مواد اولیه و نیز رعایت نکاتی دارد که اگر مورد توجه قرار نگیرد، ساختار و کیفیت فوم آسیب خواهد دید و درنتیجه کارایی لازم به عنوان یک عایق را از دست خواهد داد.

    بازیافت فوم پاششی
  • 1401/1/23
  • بازیافت فوم پاششی

    بازیافت ضایعات فوم پلی یورتان همواره یکی از دغدغه های دانشمندان بوده است به نحوی که در نتیجۀ کوشش های آنان ثابت شده که ضایعات انواع فوم از جمله فوم پاششی پس از اجرای روش بازیابی مکانیکی یا شیمیایی قابل بازیافت است و می تواند هم به عنوان محصول جدید و هم مواد اولیه در تولید مجدد مورد استفاده قرار گیرد.

    مقایسه فوم پاششی سلول بسته و سلول باز
  • 1401/1/9
  • مقایسه فوم پاششی سلول بسته و سلول باز

    فوم پاششی پلی یورتان در دو نوع سلول بسته و سلول باز قابل اجرا است. هر کدام از این دو نوع دارای ویژگی هایی هستند که آنها را برای عایق بندی متفاوتی مناسب می سازد. با مقایسه فوم سلول باز و سلول بسته می توان با کاربرد صحیح هر یک از آن ها آشنا شد.

    فوم پاششی پلی یورتان (polyurethane spray foam) چیست؟ [توضیحات کامل]
  • 1400/8/9
  • فوم پاششی پلی یورتان (polyurethane spray foam) چیست؟ [توضیحات کامل]

    فوم پاششی پلی یورتان یک عایق پیشرفته و بهینه است و در انواع سلول بسته و سلول باز می تواند عایق حرارت، رطوبت و صوت باشد. ضریب مقاومت حرارتی بالا، اجرای آسان و سریع، توانایی پوشش تمام درزها و عایق بندی سطوح گوناگون و شکل های پیچیده می توان در ساختمان و صنایع استفاده شود.