رکورد تورم 16 سالۀ امریکا شکست

رکورد تورم 16 سالۀ امریکا شکست

رکورد تورم 16 سالۀ امریکا شکست

در پی ناآرامی های اخیر و جنگ روسیه علیه اوکراین، قیمت مصرف کننده در ایالات متحده امریکا طی ماه مارس که گزارش آن به زودی منتشر خواهد شد، احتمالاً به بیشترین رقم خود در 16 سال گذشته افزایش یافته است. جنگ مذکور قیمت بنزین را به بالاترین حد خود رساند و در نتیجه نرخ تورم سالانه با بیشترین سرعت از اوایل دهه 1980 افزایش یافت.

گرانی بنزین در امریکا
 

گزارش قیمت مصرف کننده که قرار است از سوی وزارت کار امریکا منتشر شود، تکلیف فدرال رزرو (بانک مرکزی امریکا) را برای افزایش 50 واحدی نرخ بهره در ماه آینده مشخص خواهد کرد.

این درحالی است که داده های ماه گذشته نشان می دهد نرخ بیکاری در ماه مارس به پایین ترین خود در دو سال اخیر یعنی 3.6 درصد کاهش یافته است.

بانک مرکزی ایالات متحده در ماه مارس نرخ بهره سیاستی خود را 25 واحد پایه افزایش داد که اولین افزایش در بیش از سه سال گذشته بود. به نظر می رسد صورت جلسۀ نشست سیاست گذاری این بانک که چهارشنبه گذشته منتشر شد، زمینه را برای افزایش بزرگ نرخ های بهره در آینده فراهم کند.

بر اساس نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان، شاخص قیمت مصرف کننده احتمالاً در ماه مارس 1.2 درصد افزایش یافته است. این بزرگترین افزایش ماهانه از سپتامبر 2005 خواهد بود و به دنبال رشد 0.8 درصدی فوریه خواهد بود.

طبق گزارش AAA، قیمت بنزین به طور متوسط در ماه مارس به بالاترین خود یعنی 4.33 دلار در هر گالن افزایش یافت.

ارسال نظر
اطلاعات تماس شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی


مطالب مرتبط


سخت ترین چالش بانک مرکزی انگلیس از سال 1997
  • 1401/3/1
  • سخت ترین چالش بانک مرکزی انگلیس از سال 1997

    اقتصاددان ارشد بانک مرکزی انگلیس اعلام کرد که این بانک با سخت ترین چالش خود از سال 1997 تا کنون روبرو شده است و با ادامۀ شرایط کنونی نرخ تورم تا ده درصد هم افزایش خواهد یافت.

    عرضه همه محصولات شرکت پتروشیمی اروند در بورس کالا
  • 1401/2/23
  • عرضه همه محصولات شرکت پتروشیمی اروند در بورس کالا

    مدیر بازرگانی پتروشیمی اروند از عرضه همه محصولات این شرکت در بورس کالا به منظور پایداری بازار و توسعه صنایع پایین دستی کشور خبر داد و اعلام کرد این کار تا تنظیم بازار استمرار خواهد یافت.

    حمایت انجمن ملی صنایع پلیمر ایران از وضع عوارض بر صادرات مواد اولیه
  • 1401/2/21
  • حمایت انجمن ملی صنایع پلیمر ایران از وضع عوارض بر صادرات مواد اولیه

    رییس هیئت مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر ایران توضیح داد که وضع عوارض بر صادرات مواد اولیه، مورد حمایت انجمن ملی صنایع پلیمر ایران به عنوان گسترده ترین تشکل مصرف کنندۀ این گروه کالایی در کشور است.

    روش جدید بازیافت می تواند پلی اورتان را پایدار کند
  • 1401/1/29
  • روش جدید بازیافت می تواند پلی اورتان را پایدار کند

    پلی یورتان ها محصولات پرکاربرد و پرتقاضایی هستند که در صنایع مختلفی مانند ساختمان سازی، تشک و مبلمان استفاده می شوند. محققان در تلاش برای بازیافت بهتر ضایعات فراوان پلی یورتانی هستند.

    سقوط قیمت طلا قطعی شد
  • 1401/1/27
  • سقوط قیمت طلا قطعی شد

    در هفتۀ گذشته طلا نزدیک به 1.5 درصد به سرمایه گذاران سود رساند. سیاست های کمتر انقباضی بانک مرکزی اروپا برای کاهش اقدامات حمایتی در دوره کرونا و احتمال افزایش نیم درصدی نرخ بهره از سوی فدرال رزرو امریکا موجب فشار کاهشی به قیمت طلا می شود.

    رشد 3.7 درصدی اقتصاد ایران در سال 2022 بر اساس پیش بینی بانک جهانی
  • 1401/1/26
  • رشد 3.7 درصدی اقتصاد ایران در سال 2022 بر اساس پیش بینی بانک جهانی

    بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود پیش بینی کرد که رشد اقتصاد ایران در سال 2022 میلادی به 3.7 درصد خواهد رسید.این درحالی است که در گزارش پیشین خود رقم پایین تری را پیش بینی کرده بود.